Με επίθεση στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό, παραιτήθηκε υποψήφιός του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με…

Με επίθεση στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό, παραιτήθηκε υποψήφιός του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες ο υποψήφιος του συνδυασμού του νυν περιφερειάρχη υπογράμμισε πως «η παρωδία της Περιφέρειας «έπνιξε» τον Δήμο Παλαμά».

Την απόλυτη διαφωνία του με τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης από την περιφέρεια Θεσσαλίας στις καταστροφικές πλημμύρες εκδήλωσε ο Ιωάννης Θωμάς.

Κάνοντας γνωστή την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Αγοραστού για τις αυτοδιοικητικές, ο υποψήφιος με τη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» έκανε λόγο για παρωδία της περιφέρειας.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του σημειώνει:

«ΔΗΛΩΝΩ σε όλους τους συμπολίτες μου , τους συνεργάτες μου ,τους φίλους μου, την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ” για τις περιφερειακές εκλογές του 2023 διότι μετά τα τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στην Περιοχή της Καρδίτσας και κυρίως στον Δήμο Παλαμά, διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με την στρατηγική που ακολούθησαν ο κ. Κώστας Αγοραστός και όλοι οι αιρετοί της παράταξης του.

Την στρατηγική αυτή δεν  θα την διευκολύνω.

Η παρωδία της Περιφέρειας «έπνιξε» το Δήμο Παλαμά και σκότωσε και εξαθλίωσε τους συμπολίτες μου αφού άφησε τους περισσότερους χωρίς σπίτι, χωρίς χωράφια και χωρίς δουλειά.

Δεν διανοούμαι μετά την απόλυτη καταστροφή που συντελέστηκε να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στην περιφερειακή ενότητα  Καρδίτσας και μάλιστα με την παράταξη που με απογοήτευσε ακολουθώντας στρατηγικές που θέλουν να προφυλάξουν τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και να αφανίσουν από το χάρτη τον τόπο μου.

Ξεκαθαρίζω ότι η εμπλοκή μου στις επικείμενες εκλογές δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος αλλά προσφοράς.

Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη και δηλώνω ότι ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ από την ως άνω υποψηφιότητα μου».

Το άρθρο Θεσσαλία: Παραιτήθηκε υποψήφιος του Αγοραστού – «Η παρωδία της Περιφέρειας «έπνιξε» τον Δήμο Παλαμά» εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.