Την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας με συμπεριφορές πεζοδρομίου δείχνουν τα όσα εκτυλίχθηκαν στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω, όταν ο καβγάς μεταξύ επιβατών οχημάτων μετατράπηκε σε άγριο ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ένα όχημα βγήκαν δύο άτομα -ένας 43χρονος από την Αλβανία και μια συνομήλική του Ελληνίδα-, ενώ από το άλλο βγήκαν τρία άτομα.

Η γυναίκα, που δέχθηκε άγρια χτυπήματα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star περιγράφοντας τα όσα έγιναν. «Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους. Αυτό έχω να πω», δήλωσε.

«Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι», ανέφερε.

Όπως προσθέτει μάλιστα, «αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του».

Πως ξεκίνησε ο άγριος καβγάς στο Αιγάλεω

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια παρεξήγηση στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με τη Θηβών.

Η γυναίκα, που οδηγούσε το ένα όχημα, ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό του άλλου, όπου επέβαιναν ακόμη δύο άτομα. Τότε κατέβηκαν και σύμφωνα με το θύμα άρχισαν να τη χτυπούν ανελέητα μαζί με τον άνδρα της.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο και μετά στο ΚΑΤ, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή τους.