Με νέα καθηλωτικά επεισόδια επιστρέφει την Κυριακή (24/9) η σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς»….

Με νέα καθηλωτικά επεισόδια επιστρέφει την Κυριακή (24/9) η σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς».

Στα νέα επεισόδια, τα νέα θα είναι δυσάρεστα για τη Μαρίνα, που θα χάσει το παιδί που περιμένει, κάτι που θα την κλονίσει ψυχικά.

Παρά το γεγονός ότι ο Μάνος θα κάνει τα πάντα για να τη στηρίξει και να παραμείνει στο πλευρό της, εκείνη δεν θα θέλει να τον βλέπει μπροστά της. Η ήδη δυσάρεστη τροπή στη σχέση τους, θα επιδεινωθεί από την ημέρα που η Αφροδίτη εισβάλλει για τα καλά στη ζωή τους.

Την ίδια ώρα, ο Κουράκος θα εντοπίσει στο δάσος ένα πτώμα μιας άτυχης γυναίκας, το οποίο θα τον βάλει σε σκέψεις.

Ποιοι είναι όμως οι ήρωες που θα «υφάνουν» τη νέα ερωτική ιστορία;

Αυτοί δεν είναι άλλοι από την υπαστυνόμο Δήμητρα και τον Γιώργη Κουράκο, οι οποίοι, αν και αρχικά μοιράζονται τα βάσανά τους, σύντομα διακρίνουν ότι μεταξύ τους έχει γεννηθεί μια σπίθα.

Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει πάρει την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, Κίμωνα Καπερνάρου, και αισθάνεται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει μαζί του, θεωρώντας ότι της είπε ψέματα για να μπει στη ζωή της.

Μετά τον χωρισμό τους, μοιράζεται τον πόνο της με τον Γιώργη Κουράκο, ο οποίος βγήκε επίσης πρόσφατα από µία μεγάλη σχέση, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας του Ανέστη από την Ευτυχία.

Σύντομα, αποφασίζουν να αφεθούν στα συναισθήματά τους και γίνονται ζευγάρι, κρατώντας κρυφό τον ξαφνικό τους έρωτα.Το άρθρο Η Γη της Ελιάς: Ποιο πρόσωπο χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι της σειράς εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.