Αποστροφή και φρίκη προκαλεί η ομολογία για την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου από την αδελφή της, η οποία απολογούμενη στην 15η Τακτική Ανακρίτρια, φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη και να την αποδίδει σε μίσος.

Ωστόσο φαίνεται ότι η αδελφή δεν γίνεται απόλυτα πιστευτή και υπάρχουν υποψίες ότι καθοδηγήθηκε στο τι θα πει από τις δύο άλλες γυναίκες της κατηγορίας, την σπιτονοικοκυρά και την μητέρα του θύματος, λόγω οικονομικών εξαρτήσεων.

Τώρα η ανακρίτρια θα κρίνει αν τα όσα είπε η 23χρονη κατηγορούμενη αδελφή συνάδουν με ευρήματα της υπόθεσης.

Η αδελφή, όπως η μητέρα, αλλά και η θεωρούμενη ως βασική κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά τους, κρίθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας προφυλακιστέες μετά τις απολογίες που έδωσαν για την φρικιαστική υπόθεση.

Η δράστιδα επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, η 23χρονη σήμερα αδελφή του θύματος, φέρεται να είπε πως ήταν αυτή που σκότωσε την Φαίη πριν δύο χρόνια. Φέρεται επίσης να απέδωσε το έγκλημα στο μίσος που έτρεφε εναντίον της Φαίης. Η κατηγορούμενη φέρεται παράλληλα να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης .

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η ομολογία που έδωσε η 23χρονη, φαίνεται να είναι αντίθετη με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ως προς τον τρόπο δράσης των κατηγορουμένων γυναικών.

Οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες αρνούμενη ότι έχει σχέση με το έγκλημα σε βάρος της κόρης της.

Στην απολογία της η 56χρονη κατηγορούμενη, που φέρεται ως ύποπτη και για μαστροπία,  φέρεται να δήλωσε ότι αγαπούσε πολύ την Φαίη αρνούμενη ότι έκανε κάτι σε βάρος της .