Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου από την Βάρδα του νομού Ηλείας, ο οποίος στις 9 Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε δύσβατο σημείο από πυροσβέστες που είχαν κληθεί για να σβήσουν τη φωτιά στο αμάξι του, στο δάσος του Κουνουπελίου.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του πιστεύει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ κάνουν λόγο και για την ύπαρξη μιας παντρεμένης γυναίκας στη ζωή του 46χρονου επιχειρηματία.
gkolfinos_xr

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που ασχολήθηκε με την υπόθεση οι δικαστικοί πραγματογνώμονες υποστήριξαν ότι πρόκειται για δολοφονία με την προσθήκη ότι οι  δράστες φρόντισαν να περιλούσουν με βενζίνη τον επιχειρηματία ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά με επιταχυντή στο αυτοκίνητό του και τον έκαψαν.

Το κινητό του θύματος δεν βρέθηκε ποτέ ενώ τα γυαλιά του βρέθηκαν άθικτα σε άλλο σημείο, πολύ κοντά στο μέρος που εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο Σάκης Γκολφίνος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή οι δράστες άναψαν και δεύτερη φωτιά σε κοντινό σημείο για να αποπροσανατολίσουν, προφανώς, τις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

«Ο αδερφός μου είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα»

Ο δίδυμος αδερφός του θύματος μίλησε στην εκπομπή θέλοντας να βρεθεί ο φονιάς του αδερφού του.

«Η αποφράδα ημέρα που άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μου, ήταν η μέρα που πέθανε ο αδερφός μου. Αυτό που βιώνω είναι ένα μαχαίρι στην καρδιά. Γνωρίζω ότι ο αδερφός μου είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα, η οποία έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

Στη Ζάκυνθο είναι ο Άγιος Διονύσιος που συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Θέλω να βρω τον φονιά του αδερφού μου και να τον ρωτήσω γιατί σκότωσε τον αδερφό μου. Αυτό το μεγάλο “γιατί” με βασανίζει, να μου πει κι εγώ μετά θα του δώσω συγχώρεση» είπε ο αδερφός του θύματος, Νίκος Γκολφίνος.

Φαινόταν προβληματισμένος με τη σχέση του

Στην εκπομπή μίλησε και ένας στενός φίλος του επιχειρηματία, ο οποίος ανέφερε ότι ο 46χρονος τον τελευταίο καιρό φαινόταν αρκετά προβληματισμένος με την σχέση του χωρίς όμως να θέλει να επεκταθεί σε λεπτομέρειες .

«Ο Σάκης επί τρία χρόνια είχε σχέση με μια παντρεμένη κοπέλα από την Πάτρα, την οποία γνώρισε μέσα από το Instagram. Η γυναίκα αυτή τον πίεζε πολύ και τον τελευταίο καιρό είχε φτάσει στο σημείο να του ζητάει ακόμα και χρήματα» ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο φίλος του Σάκη Γκολφίνου.