Πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε…

Πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», το σπίτι όπου έμεναν μέχρι πρότινος οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν πωλείται, με τον υποψήφιο αγοραστεί να χρειάζεται να δαπανήσει ποσό ύψους 500.000 ευρώ, προκειμένου να το αγοράσει.

Εδώ και καιρό, οι γονείς του θύματος αποφάσισαν να ζήσουν μόνιμα στο εξωτερικό, μαζί με την εγγονή τους Λυδία, κρίνοντας πλέον ότι δεν χρειάζονται το σπίτι στην Ελλάδα, καθώς θέλουν να κόψουν κάθε δεσμό τους με την Ελλάδα.



Ομόφωνα ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σύμφωνα με την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ο δολοφόνος της Κάρολαιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια, συν 11 χρόνια, χωρίς ελαφρυντικό.

Στο άκουσμα της καταδίκης, η υπεράσπισή του ζήτησε να αναγνωριστεί στον Αναγνωστόπουλο το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου, λέγοντας πως ήταν «φιλόζωος, άριστος μαθητής και καλό παιδί».

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος, επισημαίνοντας λεπτομερώς σε όλα τα στοιχεία του «ειδεχθούς εγκλήματος» και τις προπαρασκευαστικές ενέργειες του κατηγορούμενου.

 

Το άρθρο Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πωλητήριο στο σπίτι της οικογένειας της Κάρολαϊν στην Αλόννησο εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.