Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διαφαινόμενη νίκη του Γιάννη Μώραλη στον…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διαφαινόμενη νίκη του Γιάννη Μώραλη στον Δήμο Πειραιά και τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, όπου και έκανε δηλώσεις.

«Από τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα μιλάμε για μία μεγάλη νίκη του «Πειραιά Νικητή». Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε, για το οποίο δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει τέτοια μεγάλη αποχή από τον κόσμο, εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο «Πειραιάς Νικητής» για ακόμα μία φορά ότι ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός μας σήμερα θα κερδίσει με μία μεγάλη διαφορά από την πρώτη Κυριακή», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο του κ. Μώραλη.

«Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή» πρόσθεσε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε όλους τους Πειραιώτες για τα αποτελέσματα, ενώ ανέφερε ότι «να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε κοντά τους».

Στο 13,04% της ενσωμάτωσης ο Γιάννης Μώραλης παίρνει το 69,61% των ψήφων έναντι 13,6% του Γιώργου Γαβρίλη και 12% του Νίκου Αμπατιέλου.Το άρθρο Δημοτικές εκλογές-Μαρινάκης: «Οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.