Παραμένει το μυστήριο για τα αίτια της αυτοκτονίας του 63χρονου εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν, που αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στο υπόγειο του σπιτιού του στη Βούλα Αττικής.

Συγγενείς, οικογένεια και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν το πώς ο 63χρονος εφοπλιστής έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοκτόνησε, δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει», ήταν τα λόγια της 33χρονης χήρας του εφοπλιστή στους αστυνομικούς, λίγο μετά την αποκάλυψη της τραγωδίας.

Οι εκτιμήσεις των αρχών για την αυτοκτονία του εφοπλιστή

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτό που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες είναι τα οικονομικά του 63χρονου Ιμάντ Ζέιν. Εξετάζεται εάν το τελευταίο διάστημα είχε κάνει κάποιο οικονομικό άνοιγμα που να μην πήγε καλά με αποτέλεσμα ο 63χρονος λόγω της πίεσης που βίωνε να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η χήρα του 63χρονου ισχυρού άνδρα της Naftomar ήταν κατάσταση σοκ και γι’ αυτό μόλις το επιστρέψουν οι συνθήκες θα εξεταστεί εκ νέου από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου οι Αρχές να μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο γύρω από την αιτία της αυτοκτονίας του Ιμάντ Ζέιν.

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο σπουδαίος επιχειρηματίας στο χώρο της διακίνησης υγραερίου αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά ο ίδιος δεν είχε δείξει ότι βασανιζόταν από αυτό.

Σε τζαμί της Αθήνας  το τελευταίο αντίο και η τελετή

Με ένα λιτό μήνυμα προς συγγενείς και φίλους, η οικογένεια του Ιμάντ Ζέιν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στη Βούλα, τους ενημερώνει για το τελευταίο «αντίο» στον 63χρονο εφοπλιστή με καταγωγή από τη Συρία και τη Γαλλία.

Ο 63χρονος εφοπλιστής εντοπίστηκε τραυματισμένος στον θώρακα από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου. Δίπλα του βρισκόταν το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο εστάλη το τελευταίο μήνυμα προς τη σύζυγο, στο οποίο ζητούσε συγχώρεση για την πράξη του.
Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Imad Zein στις 2 Νοεμβρίου 2023. Προσευχόμαστε ο Αλλάχ να δώσει στην ψυχή που έφυγε αιώνια ειρήνη και παρηγοριά στη μετά θάνατον ζωή», γράφει η οικογένεια και προσθέτει: «Η τελετή, σύμφωνα με τις ισλαμικές παραδόσεις, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2023 στο Τζαμί Αλ Σαλάμ (Τζαμί Ρασσάς), Γαλαξίας 9, Νέος Κόσμος, Αθήνα 11745 στις 12:00».

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, θα ακολουθήσει η τελετή ταφής του επιχειρηματία στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Βούλας.