Θλίψη στους οικείους του και στο χώρο του μόντελινγκ προκαλεί η είδηση του τραγικού θανάτου νεαρού μοντέλου, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 23 ετών, καθώς, όπως έλεγε, δεν έβρισκε νόημα στη ζωή του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος είχε βαφτιστεί Νικόλαος, είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 3 σε ηλικία 19 ετών, χωρίς να καταφέρει να περάσει στα bootcamps.

Στην εκπομπή μίλησε μια παιδική φίλη του αδικοχαμένου Ερμή, η οποία αποκάλυψε ότι, αν και ο 23χρονος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κανείς δεν υποψιαζόταν όσα ακολούθησαν.

Παιδική φίλη 23χρονου: Ο πατέρας του μας είπε ότι ένιωθε γαλήνη την ώρα που το έκανε

«Συνέβη την Πέμπτη το βράδυ. Έγιναν όλα ξαφνικά. Διέγραψε κάποιους φίλους του από το Instagram και κάποιους άλλους τους μπλόκαρε. Δεν πήγε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γέμιζε τίποτα και ότι δεν είχε νόημα η ζωή του. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω και του έλεγα ότι όλοι το έχουμε περάσει. Αλλά κανείς μας δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής.

Τον τελευταίο καιρό δεν έβλεπε ψυχίατρο, παλιότερα ναι. Έμενε με τον μπαμπά του, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος και ένιωθε γαλήνη την ώρα που το έκανε. Μας είπε ότι έφυγε χαρούμενος. Δεν δούλευε κάπου», ανέφερε η Ρένια Τσακίρη.