Τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα πήρε η μικρή Λυδία, κόρη της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,…

Τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα πήρε η μικρή Λυδία, κόρη της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επίσης θύμα της τραγωδίας του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, πλέον κανείς δεν μπορεί να απομακρύνει από τις Φιλιππίνες τη μικρή.

Η μικρή Λυδία, κόρη της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πήρε τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα, σύμφωνα με τον παππού της που μίλησε στο Mega:

«Η Λυδία έχει λάβει τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα.

Τίποτα δεν μπορεί να την απομακρύνει από τις Φιλιππίνες τώρα», αποκάλυψε σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως η μικρή έφυγε με τη γιαγιά της στις Φιλιππίνες όπου και συνεχίζει να ζει, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και έπειτα από τη σύντομη μετακόμιση στην Αλόννησο.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς υπογράμμισε επίσης τη βεβαιότητά του πως η πρωτόδικη ποινή στον δολοφόνο της κόρης του θα επικυρωθεί στο Εφετείο:

«Την τελευταία φορά που μίλησα με τη μητέρα του Μπάμπη, της πρότεινα να μεταβιβάσει την εξοχική τους κατοικία στην Αλόννησο στην εγγονή μου τη Λυδία, ως αντάλλαγμα για τα 70.000 ευρώ που έκλεψε ο γιος της από την κόρη μου.

Αυτά ήταν χρήματα που δώσαμε η Σούζαν και εγώ στην Καρολάιν για να αγοράσει γη, για να χτίσει ένα σπίτι.

Η γη αγοράστηκε αλλά καταχωρήθηκε μόνο στο όνομα του δολοφόνου.

Τι είπα στη μητέρα του δολοφόνου;

«Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης».

Δεν εντυπωσιάστηκε πολύ.

Αυτό είναι το τέλος της γραμμής για την οικογένειά τους, ο μικρός μου θησαυρός θα πάρει το όνομα της μητέρας της και δε θα έχει άλλη επαφή με τους γονείς του».Το άρθρο Γλυκά Νερά: «Πήρε Φιλιππινέζικη υπηκοότητα η Λυδία» δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.