Στο Παλέ, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη. Στο «σπίτι» του,…

Στο Παλέ, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη. Στο «σπίτι» του, όπου έζησε στιγμές δόξας και τίτλων με τον Άρη!

Νίκος Γκάλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Λευτέρης Αρβανίτης (πρόεδρος Α.Σ. Άρης), Μαργαρίτης Σχοινάς, παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, άνθρωποι του μπάσκετ και γενικά του αθλητισμού, φίλαθλοι του Άρη και απλός κόσμος έδωσαν βροντερό «παρών».«Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μία κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας. Ό,τι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπό σου.

Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και το κατάφερε.

Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια, στην οικογένειά του.

Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες.

Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά, όπως σας είπα, ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν»,

δήλωσε ο Νίκος Γκάλης στα ΜΜΕ που βρίσκονταν στο Παλέ.

Ιωαννιδης, Γκαλης, ΠαλεΙωαννιδης, ΠαλεΙωαννιδης, ΠαλεΣτη συνέχεια, στις 17:00, το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη, στα κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, θα «πουν» η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και παίκτες που έγραψαν ιστορία υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου προπονητή.Το άρθρο Γιάννης Ιωαννίδης: Στο Παλέ σε λαϊκό προσκύνημα (pics, vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.