«Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε; Πόσο σκατόψυχος κόσμος υπάρχει;». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αναμένεται να είναι και το…

«Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε; Πόσο σκατόψυχος κόσμος υπάρχει;». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αναμένεται να είναι και το σημερινό (27/09) επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στις 21:00, που επέστρεψε εκ νέου φέτος, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η Χάιδω είναι έξαλλη για τον εμπρησμό στα θερμοκήπια και με τον Λυκούργο αρχίζουν να πιστεύουν ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει.

«Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε; Όλα έγιναν στάχτη και μπούρμπερη».

  • Τι θα δούμε, ωστόσο, αναλυτικά στο σημερινό νέο επεισόδιο;

 

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη σεζόν της αγαπημένης ελληνικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (24/9).

Σήμερα, Τετάρτη (27/9), θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν και ήδη οι εξελίξεις «τρέχουν» σαν… νερό.Ο Λυκούργος μεταφέρει στον Κουράκο την πληροφορία του Κωνσταντίνου σχετικά με τον εισβολέα, ενώ ο Κουράκος κάνει κουβέντα στη Δήμητρα σχετικά με τον Ορέστη και καταλαβαίνει πως εκείνη είναι σοκαρισμένη από όσα έχει μάθει και δεν είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε ερωτική σχέση μαζί του.Η Αρετή, όσο έχει το χέρι της σε γύψο, εξακολουθεί να βασανίζει τη Βασιλική με παράλογες απαιτήσεις, γεγονός, που εξοργίζει τον Στάθη, ο οποίος δεν διστάζει να της μιλήσει έξω από τα δόντια:

«Αρετή, μαζέψου γιατί θα μείνεις μόνη σου.

Η Βασιλική δεν είναι το δουλικό σου», της επισημαίνει.

Ο Σωτήρης βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφαναίων και η Χάιδω λυγίζει, γνωρίζοντας πλέον πως η οικογένειά της έχει έναν επικίνδυνο εχθρό.

  • Οι μέρες προβολής της σειράς θα είναι από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00 αρχικά και στη συνέχεια, ίσως υπάρξει διαφοροποίηση και μάλλον κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, με ένα μικρό ενδεχόμενο κάποιες Παρασκευές να βλέπουμε επιπλέον επεισόδιο.

Το άρθρο Γη της Ελιάς-Επεισόδιο Τετάρτης (27/9): «Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε;» (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.