Νευρικός οδηγός προκάλεσε άλλο ένα περιστατικό βίας, αυτή την φορά στο Άργος, όπου   χτύπησε με ξύλινο γκλοπ μια γυναίκα με αφορμή μία προσπέραση.

Το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε πολλά άλλα, που δείχνουν τον εκνευρισμό, το άγχος και τελικά την έξαρση βίας από οδηγούς εναντίον άλλων στους δρόμους, σε φανάρια και σε πάρκινγκ.

Το νέο επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (03/03) στο Άργος όταν ο 45χρονος οδηγός οχήματος εξοργίστηκε για μία προσπέραση που επιχείρησε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία 40χρονη και η αδερφή της. Μόλις βρήκε την ευκαιρία, τους «έκλεισε» τον δρόμο και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια ένα γκλομπ και χτύπησε βάναυσα την συνοδηγό του οχήματος στο σώμα.

Η συνοδηγός και αδερφή της κατήγγειλαν το περιστατικό, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 45χρονο οδηγό, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα στην «Κοινωνία Ώρα Mega» και περιγράφοντας το περιστατικό:

«Ξαφνικά, ενώ είμαστε στο αντίθετο ρεύμα και διενεργούμε την προσπέραση, είναι αυτός δίπλα μας, μας κορνάρει, ματαιώνουμε εμείς την προσπέραση, μπαίνουμε πίσω από το όχημα. Προχωράει αυτός κανονικά, συνεχίζουμε εμείς, βγάζουμε φλας κάνουμε προσπέραση και μετά πιο κάτω στο Stop έχουμε σταματήσει, εγώ, αυτός και ένα άλλο αυτοκίνητο μπροστά και περιμένουμε να περάσουν τα αυτοκίνητα που έρχονται από την άλλη κατεύθυνση.

“Πας καλά, θα μας σκότωνες”

Περνάμε όλοι απέναντι, σταματάει αυτός στην άκρη του δρόμου, περνάμε από δίπλα του λέμε “πας καλά, θα μας σκοτώνες” και προχωράμε. Μας προσπερνάει στις γραμμές του τρένου και μας κλείνει τον δρόμο. Κατεβαίνει κάτω και εκεί είναι με ένα ξύλινο γκλοπ αυτοσχέδιο και κατεβαίνει η αδερφή μου να του πει “θα μας σκοτώσεις;”».

Όπως λέει η ίδια: «Εμείς δεν τον ξέραμε αλλά αυτός μας γνώριζε γιατί είναι από την περιοχή. Όλοι μας είπαν ότι αυτός τέτοια κάνει και ότι είναι επικίνδυνος και να προσέχουμε. Χτύπησε την αδερφή μου και εμένα γιατί κατέβηκα να του πω ότι “πήγες να μας σκοτώσεις και φωνάζειςς”. Επειδή είδα ότι κρατάει ρόπαλο, είπα αν με χτυπήσεις θα σε πάω με τον νόμο. Και του είπα “χτύπα με” και με χτύπησε».

«Ήμουν σε όλη τη διαδικασία με τα χέρια μου απλά ανοιχτά, με ζούληξε την πρώτη φορά με το γκλοπ στην κοιλιά, έπεσα κάτω, σηκώθηκα πάλι, μου το έκανε με τον ίδιο τρόπο ζουληχτά στο στέρνο από κάτω, έπεσα πάλι κάτω. Περνούσαν αυτοκίνητα με κίνδυνο να με πατήσουν, φωνάζαμε βοήθεια, σταματούσαν λίγο. Αυτοί είναι οι Έλληνες», συμπληρώνει.

Ο δικηγόρο των θυμάτων ανέφερε: «Ενημερώθηκα από τους εντολείς μου για το συμβάν, ζήτησα και έλαβα τη δικογραφία που έχει πάει στην Εισαγγελία, παρακολουθώ την υπόθεση, είμαι και εγώ έκπληκτος. Είναι ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά των γυναικών».