Σε μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1 προχώρησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης….

Σε μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1 προχώρησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε:

«Θα σας δώσω μια είδηση, είναι η πρώτη φορά που θα το πω αυτό. Το ξέρω εδώ και ένα χρόνο και θα το πω για πρώτη φορά. Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο Mega μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος στην prime time του ΑΝΤ1 και η Φαίη στο Πρωινό. Και μετά από 2,5 χρόνια η Φαίη τον καλεί και συμφωνεί για να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό.

Θα σας πω λοιπόν, και αυτό είναι από δικό μου ρεπορτάζ, πότε η Φαίη αποφάσισε ότι θα φύγει από το Πρωινό με τον Γιώργο και ότι δε θα ξαναδουλέψει ποτέ μαζί του. Όχι, δεν έγινε τέλη Ιουνίου, όταν δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, όχι. Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής, η Πισπιρίγκου.

Και λόγω της θεματoλογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει, πραγματικά, εμετό από την ψυχοσύνθεσή της. Το λέω για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να το χωνέψει. Εκεί λοιπόν αποφασίζει και διαμηνύει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι “εγώ του χρόνου στον ΑΝΤ1 με αυτές τις συνθήκες δεν θα είμαι”».

Στη συνέχεια, η «οικοδέσποινα» της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» επιβεβαίωσε το περιστατικό.Το άρθρο Αποκάλυψη για τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λιάγκα-Σκορδά: «Πήγε στο καμαρίνι της και έκανε εμετό» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.