Με μια προκλητική ανακοίνωση απέναντι στις θρησκευτικές πεποιθήσεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, στις παραδόσεις, στα ήθη και στα έθιμα η Ένωση Άθεων Ελλάδας διοργανώνει σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές πόλεις της χώρας «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή.

Πρόκειται για μια προσβλητική ανακοίνωση – κάλεσμα για «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας, που παίρνει διαστάσεις και επιδιώκει προσέλκυση νέων μελών. Η προκλητικότητα και μόνο δείχνει έλλειψη κάθε σεβασμού απέναντι στις πεποιθήσεις των άλλων ανθρώπων και συνεπώς χαμηλό επίπεδο πολιτισμού.

Προ το παρόν η κρεατοφαγία οργανώνεται σε τρεις διαφορετικές πόλεις της χώρας, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, ενώ όπως αναφέρεται «Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας».

dipnosd

Αυτή είναι η προκλητική η ανακοίνωση:

“Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!

Κρεατοφάγοι, χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Την Παρασκευή 22-04-2022 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 7:30μ.μ.:

– Στην Αθήνα: στο «Σάββα», Ερμού 91, 2ος όρ. στο Μοναστηράκι.

– Στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
– Για Σέρρες, στείλτε μήνυμα για πληροφορίες.
– Για άλλες πόλεις, όποιος θέλει να οργανώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος, και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε όσα μέλη ενδιαφέρονται. Στείλτε μας μήνυμα σε κάθε περίπτωση.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας”.