Κορυφώνεται η αγωνία από τους γονείς της 18χρονης Πετρούλας από τα Χρυσοχώραφα Σερρών, που αγνοείται για πέμπτη ημέρα.

Η μητέρα της παρακαλεί την νεαρή κοπέλα αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα στέλνει μήνυμα και στον άντρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό με προορισμό το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς της 18χρονης μιλούν στο epilogestv και κάνουν έκκληση στην κοπέλα να επικοινωνήσει μαζί τους ή με όποιον άλλο μπορεί ενδεχομένως να την έχει δει.

Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε» λέει η μητέρα της, εμφανώς καταβεβλημένη από την αγωνία.

«Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί» προσθέτει η κυρία Κατερίνα και τονίζει: «Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό».

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής».

«Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα περαιτέρω» καταλήγει η μητέρα της 18χρονης. Η Πετρούλα Παλάζη αγνοείται από τις 29 Αυγούστου και για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί και missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.