Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον άνθρωπο, που φέρεται ότι εμπλέκεται στην εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι, καθώς έρχονται απαντήσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας μετά την ανεύρεση κηλίδας αίματος σε βάρκα ψαρέματος που ανήκει σε φιλικό πρόσωπο του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος είδε τελευταίος τον αγνοούμενο.

Η συγκεκριμένη βάρκα δε διερευνήθηκε τυχαία από το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση καθώς φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο γνώριμο του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε δανειστεί 17.000 ευρώ από τον αγνοούμενο και δεν τα είχε επιστρέψει.

Το νέο πρόσωπο που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών προέκυψε μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

 

Σήμερα οι απαντήσεις για την κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα στο Μεσολόγγι – Οι Αρχές ερευνούν εάν ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο

Όσο περνούν οι μέρες και κανένα ίχνος ζωής του 31χρονου αγνοούμενου δεν βρίσκεται μεγαλώνει η αγωνία για τους οικείους του που πλέον εκφράζουν φόβους για εγκληματική ενέργεια.

Επιβεβαιώνονται οι αντιφάσεις

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εξελίξεις, επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά επίσημα μία από τις βασικές αντιφάσεις στις οποίες «έπεσε» ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε αναφέρει στην αρχική του κατάθεση πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν την συγκεκριμένη ώρα, ενώ τελικά φαίνεται ότι ο ίδιος κάλεσε τον Μπάμπη να συναντηθούν.

Οι ελπίδες να βρεθεί πλέον ο αγνοούμενος ζωντανός έχουν σχεδόν εξανεμισθεί, ενώ οι έρευνες των αρχών εστιάζονται σε μια συγκεκριμένη βαλτώδη περιοχή.

Aπό την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι o 31χρονος που μένει μόνιμο στο εξωτερικό και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για τις γιορτές συναντήθηκε με τον 50χρονο φίλο του καθώς θα πήγαιναν γα κυνήγι.

Όπως όμως έχει δηλώσει ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και την χρονική αλληλουχία των γεγονότων.