Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης, αγαπημένος μέσα από τους ρόλους του σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και του θεάτρου.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Πριν από λίγο μάθαμε την αποχώρηση από την ζωή του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδράμη από τον αγαπημένο γιο του Δημήτρη.

Γεννημένος το 1929 και σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, έγινε αγαπητός από τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε από το 1955 ως το 2010 κι από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975… Εργάτης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης… Υπήρξε σύζυγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από Τρίτη στο χωριό του.. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε Θόδωρε».

Ποιος ήταν ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Ο Θεόδωρος Κατσαδράμης έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου πλάι σε σπουδαίους πρωταγωνιστές.

Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά «Ο ταξιτζής μας», που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Εκπαιδεύθηκε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954. Ήταν μέλος του ΣΕΗ.

Παντρεύτηκε δύο φορές. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Αγγέλικα Καπελλάρη και δεύτερη σύζυγος η γνωστή ηθοποιός Καίτη Παπανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο.