Μέρα με την ημέρα έρχονται στο φως νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με τον σχηματισμό δικογραφιών και την σύλληψη δραστών.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων το τελευταίο 24ωρο και στο σχηματισμό επτά δικογραφιών για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας.

Ειδικότερα, στην Πάτρα συνελήφθη αργά χθες το βράδυ ένας άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, ότι την χτύπησε με πιάτα στο κεφάλι προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε ο γιος του για ενδοοικογενειακή απειλή.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βίας σε βάρος του ανήλικου τέκνου τους.

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός ότι στις 17-12-2023 και στις 07-04-2024 την εξύβρισε και την απείλησε.

Από την αστυνομία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος και ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφος του ότι στις 05-04-2024 της απέστειλε μηνύματα και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Έσπασε τα δάχτυλα της κόρης του

Στην Αιτωλοακαρνανία, δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κόρη του, αναφέροντας ότι προχθές το απόγευμα, στο Αγρίνιο, της έσπασε με ξύλο δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού της, ενώ επιπλέον την απείλησε.

Επίσης, στο Μεσολόγγι συνελήφθη, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η ανιψιά του, αναφέροντας ότι την χτύπησε με κλωτσιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς.