Ελεύθερος, με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, αφέθηκε ο 31χρονος οδηγός ταξί που συνελήφθη μετά…

Ελεύθερος, με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, αφέθηκε ο 31χρονος οδηγός ταξί που συνελήφθη μετά από καταγγελία 19χρονης ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, αρνήθηκε ότι συνέβη το παραμικρό ανάμεσα στον ίδιο και στην καταγγέλλουσα και παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για τις διαδρομές και τα χρονικά σημεία της επίμαχης βραδιάς.

«Η ομόφωνη απόφαση της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως να αφεθεί ελεύθερος ο εντολέας μου – τον οποίο υπερασπίστηκα μαζί με τον εκλεκτό νέο συνάδελφο Μαρίνο Σταυρόπουλο – θεωρώ ότι είναι δίκαιη και απόλυτα σύμφωνη με το υλικό της δικογραφίας.

Η συνεκτίμηση των πραγματικών περιστατικών, τα οποία με ακρίβεια και χωρίς καμία αντίφαση εξέθεσε ο κατηγορούμενος, στην πολύωρη απολογία του, και της αρνητικής ως προς τα ευρήματα ιατροδικαστικής έκθεσης, πιστεύω ότι ήταν καθοριστικά για τη λήψη της απόφασης αυτής», δήλωσε ο συνήγορος του 31χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου και πρόσθεσε:

«Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι, όταν οι Δικαστικοί Λειτουργοί κρίνουν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, χωρίς να επηρεάζονται από δημοσιεύματα, περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δήθεν κοινό περί δικαίου αίσθημα και λαμβάνουν τις αποφάσεις τους, με αποκλειστικό γνώμονα τη συνείδησή τους και το υλικό της δικογραφίας, τότε κερδισμένη στο τέλος είναι η Δικαιοσύνη».

Το άρθρο Άγιος Στέφανος: Ελεύθερος ο 31χρονος οδηγός ταξί-Kατηγορήθηκε για βιασμό από 19χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.