Ο συλληφθείς, Μπόμπι Κρίμο, φερόμενος δράστης της αιματηρής επίθεσης στην παρέλαση στο Χάιλαντ Παρκ του Σικάγου, είναι ράπερ, υποστηρικτής του Τράμπ και γόνος εύπορης οικογένειας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο 22χρονος ύποπτος για τη δολοφονία 6 ατόμων και τον τραυματισμό πολλών άλλων κατά τη διάρκεια μιας παρέλασης της 4ης Ιουλίου στο Χάιλαντ Παρκ είναι ένας ράπερ που υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ με μια φαινομενικά επιτυχημένη μουσική καριέρα.
Ράπερ με κάποια απήχηση

Με το καλλιτεχνικό όνομα «Awake the Rapper», έχει περισσότερους από 16.000 ακροατές το μήνα στο Spotify και έχει καθαρή αξία 100.000 δολάρια.

Τα μουσικά βίντεο που αναρτήθηκαν από τον Crimo στο διαδίκτυο το περασμένο φθινόπωρο περιλαμβάνουν μια ζωγραφιά του εαυτού του να πυροβολεί ανθρώπους στο Διαδίκτυο και ένα ανησυχητικό βίντεο με τον εαυτό του να πετάει σφαίρες στο πάτωμα μιας τάξης φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο σε κάτι που μοιάζει να είναι ένα αστείο για πυροβολισμούς στα σχολεία, αναφέρει η Daily Mail.

Υποστηρικτής του Τραμπ

Με όλα τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Μπόμπ Κρίμο είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον νεαρό τυλιγμένο με μια σημαία του Τράμπ.

Το 2020, σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται ο Κρίμο να λαμβάνει μέρος σε μια συγκέντρωση υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Από ευκατάστατη οικογένεια

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, ο Κρίμο είναι γόνος εύπορη οικογένειας, καθώς κατοικεί σε ένα άνετο σπίτι 425.000 δολαρίων κοντά στη σκηνή του εγκλήματος και ο πατέρας του, Μπομπ ο πρεσβύτερος είναι τοπικός ιδιοκτήτης ντελικατέσεν που κάποτε ήταν και υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Κρίμο συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό πολλών ωρών στο οποίο συμμετείχαν τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές, καθώς κινητοποιήθηκαν δεκάδες αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον φερόμενο δράστη, τη στιγμή που οι ΗΠΑ θρηνούσαν για ακόμη μια φορά θύματα, λόγω της οπλοκατοχής και της «πανδημίας των πυροβολισμών» όπως την κατονόμασε συντετριμμένος ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.