Αισθάνθηκαν πονοκεφάλους και ναυτία, πιθανόν λόγω της πτώσης της πίεσης στην καμπίνα και 33 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Φρανκφούρτης.-

Αεροσκάφος της Ryanair έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, όταν 33 επιβάτες παρουσίασαν έντονους πονοκεφάλους και ναυτία, πιθανόν λόγω της πτώσης της πίεσης στην καμπίνα, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Δουβλίνο, με προορισμό την πόλη Ζαντάρ στην Κροατία, μεταφέροντας 189 άτομα. Μετά την αναγκαστική προσγείωση 33 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη στο αεροσκάφος. «Οι ειδικοί πρέπει να το διευκρινίσουν, αλλά μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Επιβάτης δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία που δείχνει τις μάσκες οξυγόνου να έχουν πέσει πάνω από τα καθίσματα. Οι μάσκες έπεσαν αμέσως, και ο πιλότος ξεκίνησε γρήγορη κάθοδο. Μετά τον αρχικό πανικό, οι επιβάτες ηρέμησαν. Πολλοί είχαν διαμαρτυρηθεί για πόνους μετά την προσγείωση, μερικοί είχαν και αίμα στα αυτιά τους. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε με φορείο.

Πηγή: AΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Φρανκφούρτη -Στο νοσοκομείο 33 επιβάτες | iefimerida.gr