Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν μέσα στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Capital Gazzete στην Κομητεία Ανν Αρούντελ στο Μέριλαντ, ανέφεραν σήμερα ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας και αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

Το Fox News μετέδωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη αφού πυροβόλησε και σκότωσε “πολλούς” ανθρώπους. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Φιλ Ντέιβις είπε ότι πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς.

Τρομερή περιγραφή από δημοσιογράφο

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Φιλ Ντέιβις είπε ότι πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς.

«Ο ένοπλος πυροβόλησε τη γυάλινη πόρτα του γραφείου και άνοιξε πυρ κατά των υπαλλήλων. Δεν μπορώ να πω περισσότερα και δεν θα μιλήσω για θύματα, αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να ακούς ανθρώπους να δέχονται πυρά, ενώ βρίσκεσαι κάτω από ένα γραφείο και ακούς τον δράστη να γεμίζει ξανά», έγραψε στο Twitter ο ρεπόρτερ Φιλ Ντέιβις.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. “Το κτίριο έχει εκκενωθεί και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες εντός του κτιρίου “, τόνισε με ανάρτηση στο twitter η τοπική αστυνομία.

Η εφημερίδα είναι ιδιοκτησίας της Baltimore Sun, σύμφωνα με αναφορές των εργαζομένων της.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την κατάσταση στην Αννάπολι