Την σορό ενός ακόμη μέλους της ομάδας βόλεϊ του γυμνασίου του επαγγελματικού λυκείου Αμμοχώστου ανέσυραν χθες οι διασώστες από τα χαλάσματα του ξενοδοχείου Isias στο Αντίγιαμαν της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris Postasi πρόκειται για τον Φαχρί Αρκάρ. Από αργά χθες έχουν ανασυρθεί τα πτώματα δύο εκπαιδευτικών, τεσσάρων μαθητών και μιας μητέρας, της Ντουϊγκού Καλαϊτζί που συνόδευε την αθλήτρια κόρη της, Λαβίν.

Συνολικά επτά πτώματα από την τουρκοκυπριακή αποστολή έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα ερείπια του ξενοδοχείου. Χθες το βράδυ εντοπίστηκε η σορός του πρώτου, που ήταν ο γυμναστής – προπονητής της ομάδας, αργότερα του βοηθού διευθυντή που επίσης συνόδευε την αποστολή και σήμερα το πρωί ο 13χρονος Ντορούκ Ακίν και το μεσημέρι ακόμη ένα άψυχο σώμα παιδιού της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Σεισμός στην Τουρκία: Αγνοείται σχολική ομάδα βόλεϊ από την Αμμόχωστο -Ισοπεδώθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμεναν

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, τα συνεργεία διάσωσης από τα κατεχόμενα που βρίσκονται στο ξενοδοχείο φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τα σημεία όπου βρίσκονταν τα μέλη της αποστολής και εργάζονται για να τους ανασύρουν.

Κάτω από τα ερείπια του ξενοδοχείου εξακολουθούν να βρίσκονται 20 μαθητές, ένας εκπαιδευτικός και επτά γονείς.