Η Τζένιφερ Μάρτιν και ο σύζυγός της, Ντάνιελ, πάλευαν να πληρώσουν το ενοίκιο μέχρι που υποδέχτηκαν έναν απροσδόκητο νέο ένοικο στο σπίτι τους -τον εραστή της, Τάι, και έγιναν ένα πολυγαμικό τρίο.

Μιλώντας στη New York Post, η Τζένιφερ δήλωσε πως η ανορθόδοξη κατάσταση διαβίωσής τους ήταν μια οικονομική ευλογία εν μέσω της ραγδαίας αύξησης του πληθωρισμού, δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον τρεις εργαζόμενοι ενήλικες για να μοιράζονται τα έξοδα. «Ο Ντάνιελ κι εγώ παλεύαμε οικονομικά πριν μετακομίσει μαζί μας ο Τάι» δήλωσε η Μάρτιν με καταγωγή από το Ρίτζμοντ της Βιρτζίνια.

Η 35χρονη και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν το 2008 και σύντομα απέκτησαν δύο παιδιά. Το 2015, το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει πιο ανοιχτό στο γάμο του και να δοκιμάσει την πολυγαμία. Τρία χρόνια αργότερα, η Τζένιφερ γνώρισε τον 33χρονο Τάι και σύντομα έγινε ο εραστής της.

Η Τζένιφερ με τον εραστή της Τάι (αριστερά), τον σύζυγό της Ντάνιελ (δεξιά) και τα δύο τους παιδιά.

Λίγο πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, η Τζένιφερ και ο Ντάνιελ αποφάσισαν να καλωσορίσουν τον Τάι στο σπίτι τους, όπου θα βοηθούσε να μοιραστούν το ενοίκιο, το οποίο ανέρχεται στα 1.537 δολάρια και τον Τάι να δίνει τα 700.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το κόστος του ενοικίου που έχει ελαφρύνει στην πολυγαμική αυτή οικογένεια. Η Τζένιφερ και ο Ντάνιελ πληρώνουν για τα ψώνια, ενώ ο Τάι καλύπτει το κόστος των λογαριασμός κοινής ωφέλειας και του ίντερνετ. Έχει επίσης έρθει κοντά με τα παιδιά του ζευγαριού και περιστασιακά πληρώνει τα έξοδά τους.

Κατάφεραν να αποταμιεύσουν αρκετά και αγόρασαν νέο σπίτι

Η Τζένιφερ επί του παρόντος εργάζεται ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος, ο Ντάνιελ είναι δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο και ο Τάι διευθυντής τράπεζας. Μαζί έχουν ετήσιο εισόδημα περίπου 155.000 δολάρια και έχουν καταφέρει να αποταμιεύσουν ακόμα και για ένα σπίτι μαζί.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, το τρίο αγόρασε ένα σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια έναντι 325.000 δολαρίων. «Δεν θα μπορούσαμε να αγοράσουν σπίτι χωρίς τον Τάι» δήλωσε η Τζένιφερ στην New York Post.

«Δεν ξέρω σχεδόν κανέναν στην ηλικία μου στο Ρίτσμοντ που να έχει σπίτι. Η οικονομική κατάσταση είναι θλιβερή και απελπιστική για πολλούς από τους millennial που γνωρίζω, ειδικά από τότε που επανήλθαν οι πληρωμές των φοιτητικών δανείων».

Δύο βράδια με τον σύζυγο και δύο με τον εραστή

Όσο για την ερωτική τους ζωή, η Τζένιφερ περνάει τα δύο βράδια της εβδομάδας στο υπνοδωμάτιο του Ντάνιελ και δύο σε αυτό του Τάι. [Γνωρίζω πολλούς πολυγαμικούς που πιστεύουν ότι θα έπρεπε να έχει ο καθένας μας την κρεβατοκάμαρά του, αλλά από τη στιγμή που έχουμε παιδιά, αυτός ο επιπλέον χώρος είναι πολυτέλεια» δήλωσε η Τζένιφερ.

«Αντ’ αυτού, κοιμάμαι δύο βράδια με τον Ντάνιελ και δύο με τον Τάι και έχω ένα καλάθι με τα προσωπικά μου αντικείμενα, όπως τις κρέμες νυχτός και το βιβλίο μου, τα οποία πηγαινοφέρνω. Προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν πιο δίκαιη τη διευθέτηση του ύπνου».

Παράλληλα, εξήγησε ότι τόσο ο Τάι όσο και ο Ντάνιελ βλέπουν και άλλους ανθρώπους. «Ο Ντάνιελ έχει μια σοβαρή σύντροφο που βλέπει μία φορά την εβδομάδα, ενώ ο Τάι έχει μια σύντροφο εξ αποστάσεως στο Πίτσμπουργκ και περιστασιακά βγαίνει και με άλλες σε τοπικό επίπεδο» λέει. «Κι εγώ, έχω δύο περιστασιακές σχέσεις, με μια γυναίκα και έναν άνδρα που οι δυο τους είναι ζευγάρι».

«Είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι, τα πάμε πολύ καλά και τα παιδιά μου ευημερούν με τους δύο συντρόφους μου» δήλωσε στην New York Post, προσθέτοντας ότι ήταν μια ευλογία πέρα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η Τζένιφερ μεγάλωσε σε μια συντηρητική ευαγγελική εκκλησία και λέει ότι επιλέγει να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της με μια πιο ανεκτική νοοτροπία. «Είναι δυνατόν να έχεις πολλαπλές επιτυχημένες σχέσεις όταν έχεις γερές βάσεις, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και περιβάλλεσαι από καλούς ανθρώπους» εξήγησε.

«Η πολυγαμία γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί, οπότε νομίζω ότι οι επικριτές πρέπει να το ξεπεράσουν και να προχωρήσουν και να συνηθίσουν την ιδέα» λέει με αυτοπεποίθηση.