Θύμα βιασμού δύο και τρεις φορές την ημέρα καταγγέλλει ότι έπεσε μία πρώην τενίστρια από την Γαλλία, η Αντζελίκ Κοσί, αναφέροντας ότι ο πρώην προπονητής της, Αντριου Γκέδες, την κακοποιούσε σεξουαλικά σε καθημερινή βάση, ενώ ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο προπονητής της την είχε αναλάβει το 1999 (τότε η Κοσί ήταν 12 ετών) και δεν άργησε να της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

«Με βίασε σχεδόν 400 φορές ο προπονητής μου μέσα σε δύο χρόνια», αποκάλυψε η πρώην τενίστρια.

Ο Γκέδες έχει ήδη καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη από το 2021 για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε 4 κορίτσια, ηλικίας 12 ετών έως 17 ετών. Η πρώην τενίστρια αποκάλυψε πως την βίαζε δύο με τρεις φορές κάθε ημέρα.

«Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Το πρώτο βράδυ μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του και δεν το έκανα. Και έτσι μπήκε στο δικό μου. Ήταν χειρότερα. Ήμουν φυλακισμένη, δεν μπορούσα να βγω όταν ήθελα» δήλωσε το θύμα.

Το απίστευτο είναι ότι ο Γκέδες για να την πανικοβάλει, της έλεγε πως είχε AIDS. H 36χρονη ανέφερε στις αρχές πως «στον κόσμο του τένις ήταν γνωστό ότι η συμπεριφορά του με νεαρά κορίτσια δεν ήταν σωστή». Μάλιστα, παρά τις καταγγελίες, ο σύλλογός του τον στήριξε.