Ευρύ κύκλο κάνει στο διαδίκτυο η εμφάνιση της Καναδής τενίστριας Εζενί Μπουσάρ, η οποία ισχυρίστηκε ότι το «σεξαπίλ» της είναι καλό για το τένις και φαίνεται πως εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί, ακόμα και ποτίζοντας τον κήπο της.

Η πρώην φιναλίστ του Wimbledon έκανε μια ανάρτηση την Κυριακή, στην οποία μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις «δουλειές στην αυλή» στο σπίτι της στο Μαϊάμι όπου φαίνεται με το μπικίνι και την τσουγκράνα της καθαρίζει τον κήπο της.

Αλλά αντί να φορέσει ρούχα, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι, η σταρ του τένις και του pickleball επέλεξε ένα πράσινο μπικίνι – και τίποτα άλλο.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες, η Μπουζάρ ποζάρει μαζεύοντας με την τσουγκράνα πεσμένα φύλλα από τον κήπο της, ενώ στη συνέχεια απολαμβάνει ένα υπαίθριο ντους.

Η ανάρτησή της οδήγησε σε ανάμεικτες κριτικές, με πολλούς από τους θαυμαστές της να λατρεύουν τις φωτογραφίες της και έναν να σημειώνει: «Αυτή η φωτογράφηση είναι καλύτερη από οτιδήποτε έχει φτιάξει το Sports Illustrated τα τελευταία χρόνια». Άλλοι όμως την κατηγόρησαν με κάποιον να γράφει: «Τι ακριβώς πουλάς; Το σώμα σου;».

Πώς την βοήθησε το σεξαπίλ της

Η ανάρτηση αυτή πάντως έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου η Καναδή τενίστρια είχε παραδεχτεί πως το σεξαπίλ της τη βοήθησε να γίνει κάτι περισσότερο από μια αθλήτρια κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Το τένις, πρώτα απ’ όλα, είναι ένα σπουδαίο άθλημα γι’ αυτή την πλευρά του σεξαπίλ» ανέφερε η Μπουζάρ σε μια συνέντευξη με την YouTuber Βαλέρια Λιποβέτσκι. «Φοράμε κοντές φούστες, φοράμε στενά μπλουζάκια. Έχει πλάκα να ανοίγεις την τηλεόραση και να το βλέπεις αυτό. Ωστόσο, μπόρεσα να κάνω σπουδαίες συμφωνίες μάρκετινγκ εκτός γηπέδου.