Μια από τις πιο ευχάριστες, αλλά και χαριτωμένες ειδήσεις διάβασαν σήμερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σχετικά με το μέλλον του σπουδαίου επιθετικού Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που δεν επιτρέπουν την αποχώρηση του παίχτη από τον ΠΑΟΚ είναι η άρνηση της συζύγου του, η οποία δεν επιθυμεί μετάβαση στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

 

Η είδηση προέρχεται από την σερβική εφημερίδα “ALO”  και φολοξενείται με την ακόλουθη μετάδοση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Ανατροπή στα δεδομένα της επικείμενης μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχαντ, αποκαλύπτει η ηλεκτρονική σελίδα της καθημερινής σερβικής εφημερίδας «ALO!».

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάει στη Σαουδική Αραβία για να αγωνιστεί με την Αλ Ιτιχάντ και ενώ όλοι περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση, αφού ο Κυπελλούχος Ελλάδας είναι αναγκασμένος να αποδεχτεί την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο διεθνή επιθετικού του.

«Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι απίθανο να υπογράψει συμβόλαιο με την Ιτιχαντ, αν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τα πάντα», αναφέρει χαρακτηριστικά η “ALO”!.

«Η σύζυγος του Πρίγιοβιτς δεν επιθυμεί να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία και δήλωσε ανοιχτά στον Σέρβο επιθετικό να ξεχάσει αυτή την προσφορά. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε ήδη σηκώσει τα χέρια του για τον Πρίγιοβιτς, συμφωνώντας να εισέλθει ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ στο λογαριασμό του συλλόγου, όταν έλαβε πληροφορίες σχετικά με το «βέτο» της συζύγου του επιθετικού. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Εάν ο Πρίγιοβιτς παραμείνει, εκτός από τη γυναίκα του και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα είναι επίσης ευχαριστημένοι», προσθέτει το δημοσίευμα.

 

“Ο Αλεξάνταρ με συμβουλεύεται…”

Σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα η Μαρίνα Πρίγιοβιτς είχε μιλήσει σε σερβικά ΜΜΕ για την ζωή της με τον Αλεξάνταρ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Αποκάλυψε ότι πέρυσι τον χειμώνα υπήρχε πρόταση από την Κίνα, αλλά μαζί με τον Σέρβο επιθετικό αποφάσισαν την απορρίψουν και να μείνει ο παίκτης στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση ο Αλεξάνταρ με συμβουλεύεται. Αν αναλύσουμε την μέχρι τώρα καριέρα του, έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από ομάδα της Κίνας. Εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα.

Έχουμε προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και δεν κάναμε λάθος, που δεν πήγαμε στην Κίνα. Έχω διανύσει μεγάλο δρόμο με τον Άλεξ, από την ανωνυμία του, στο να μην μπορεί να περπατήσει στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να τον σταματούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μια φωτογραφία».