Σήμερα η προπόνηση των παιχτών του Δικεφάλου με ανησυχία για μη συμμετοχή του Πρίγιοβιτς, ενώ επανέρχονται οι Πέλκας και Λημνιός. Μακριά από την Τούμπα οι Λονδρέζοι.-

 

Σε ρυθμούς …Τσέλσι μπαίνουν από σήμερα δεκάδες χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο  στις 20.00 ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται μία μεγάλη αγγλική ομάδα στη φετινή πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το ταξίδι στους ομίλους του Europa League ξεκινάει την Πέμπτη (20.09) για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην ήδη sold out Τούμπα την Τσέλσι και θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα την μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος. Στις 12:00 θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε χθες τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο ο Σέρβος δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την Τσέλσι, καθώς πρέπει να αποθεραπευτεί πλήρως και να… φουλάρει για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.
Από τις πρώτες δοκιμές του Ρουμάνου προπονητή, αυτό που φαίνεται είναι ότι οι Τσούμπα Ακπόμ και Πόντους Βέρνμπλουμ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο μεγάλο παιχνίδι.
Σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Κρήτης, αναμένεται να επιστρέψουν οι Δημήτρης Πέλκας  και Δημήτρης Λημνιός, που πλέον είναι πιο “φρέσκοι” μετά την ξεκούραση τους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Πέραν αυτών, αλλαγή θα υπάρχει και στην αμυντική γραμμή, με τον Λέο Μάτος να τίθεται εκτός λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Σε πρώτη φάση, αυτό που έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ότι προσανατολίζεται στην “μετακόμιση” του Βιεϊρίνια στα δεξιά, κάτι που σημαίνει πως εφόσον γίνει αυτό, ο Τόσκα θα πάρει τη θέση του στα αριστερά, μετρώντας κι αυτός αντίστροφα για το ντεμπούτο του.
Όλα αυτά όμως θα διευκρινιστούν μετά την προπόνηση.

Η Τσέλσι πάντως έφερε άνω-κάτω το τελετουργικό των δύο ομάδων πριν την αναμέτρηση, καθώς οι Λονδρέζοι αποφάσισαν να μην έρθουν καθόλου στην Τούμπα ούτε για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ούτε για προπόνηση.

Η συνέντευξη του προπονητή της Τσέλσι θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο ξενοδοχείο Hyatt, ενώ στις 17:15 η αγγλική ομάδα θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Λώλα στη Σουρωτή (ανοικτή για τα πρώτα 15’).

Η διάθεση των εισιτηρίων

Όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Τσέλσι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, που διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (20.09, 19:55), θα γίνει από το πρωί της Δευτέρας αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.paokfc.gr.

Πιο αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα Τιμή
1 €70
2, 3 €50
5, 6 €40
4A €15
VIP 3ου: €180
VIP 4ου: €180

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.