Με μεγάλο ενδιαφέρον για τον φίλαθλο κόσμο αναμένεται ο σημερινός αγώνας (ώρα 10.00 μ.μ.) στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ρωσικής Κράσνονταρ, που αποτελεί την ρεβάνς των play off του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η τελευταία προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ο μόνος παίκτες στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει το τεχνικό επιτελείο, πέραν των υπόλοιπων απόντων όπως ο μακροχρόνια απών Μίσιτς, οι μη δηλωθέντες Μάτος και Ζαμπά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη και Τσόλακ.

Αναφορικά με το πιθανό αρχικό σχήμα στο παιχνίδι, αυτό αναμένεται να συγκροτηθεί από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Πέλκα και Τσόλακ.

Η αποστολή της ρωσικής Κράσνονταρ έφθασε στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ  για τον  αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή μετέχει ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό Σουηδός επιθετικός, Μάρκους Μπεργκ, που έπαιξε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό από το 2013 έως το 2017. Ο Μπεργκ σημείωσε δέκα γκολ σε 15 εμφανίσεις εναντίον του ΠΑΟΚ, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ στη νίκη της αθηναϊκής ομάδας με 4-1 το 2013/14 στον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Οι Ρώσοι επρόκειτο να προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας στις 7 μ.μ. ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο προπονητής τους, Μουράντ Μουσάεφ, και ένας ποδοσφαιριστής θα έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι COSMOTEsport 1 (σύμφωνα με το Sport T.V.)