Στους ρυθμούς του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού σήμερα Κυριακή (23/2, ώρα 19:30), ζει πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη, καθώς όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στο γήπεδο κλείνουν θέσεις σε καφετέριες και Πρακτορεία ΠΡΟΠΟ για να απολαύσουν το ματς.

Στον αγώνα της Τούμπας, που είναι ο σπουδαιότερος στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League, έχουν στραφεί όχι μόνο τα βλέμματα των φιλάθλων, αλλά και πολλών παραγόντων του ποδοσφαίρου, καθώς και Ευρωπαίων παρατηρητών της UEFA και τις FIFA.

Οι δυο ομάδες διεκδικούν τη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ θα τεθούν αντιμέτωποι ακόμη τέσσερις φορές, δύο στα Play Off και δύο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Tα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα είναι πολύ αυστηρά, καθώς είχαν προηγηθεί δύο συσκέψεις τριών εισαγγελέων με την ηγεσία της αστυνομίας και εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ έχει στο ενεργητικό του 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ ο Ολυμπιακός έρχεται από την ήττα 1-0 από την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League, αλλά παραμένει αήττητος εντός συνόρων!

Οι αποστολές των ομάδων

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ολυμπιακός: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.