Φορώντας την μπλούζα του ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και πολλών επιχειρήσεων στην Ελλάδα προχώρησε στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, όπως έκανε γνωστό ο γιος του Γιώργος Σαββίδης.

Σύμφωνα με αθλητικά site, ο Ιβάν Σαββίδης έχει περάσει όλο το διάστημα της καραντίνας στη φάρμα του στο Ροστόφ, αλλά την Μεγάλη Παρασκευή (30/4) προχώρησε στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, δίνοντας το παράδειγμα και κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την καταπολέμηση του ιού και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στη Ρωσία, όπου παραμένει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι ρυθμοί των εμβολιασμών αυξάνονται καθημερινά, με τον Γιώργο Σαββίδη να γνωστοποιεί, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το γεγονός σχολιάζοντας: «Κλάψτε ελεύθερα».

Savvidis

Η συγκεκριμένη αναφορά έρχεται ως απάντηση της οικογένειας Σαββίδη στα όσα ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα αναφορικά με την απόφαση της να παραμείνει στη Ρωσία και να μην ταξιδεύει στην Ελλάδα.

Πρόσφατα μάλιστα ο Γιώργος Σαββίδης γιόρτασε τα γενέθλια του ΠΑΟΚ με έναν ιδιαίτερο και συνάμα ευφάνταστο τρόπο δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο ακούει Βασίλη Καρρά!