Ικανοποίηση επικρατεί στην Καλαμαριά και ιδιαίτερα μεταξύ των ποντιακών σωματείων μετά τις πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί η ομάδα του Απόλλωνα, που είχε μια πολύ άσχημη σεζόν και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας metrosport.gr ” με τίτλο “Σώθηκε ο «εφτάψυχος» Απόλλων, αλλά…”, αναφέρονται τα εξής:

Η απόφαση της Super League 2 για διακοπή του Πρωταθλήματος ουσιαστικά κρατάει στην κατηγορία και τους κοκκινόμαυρους, οι οποίοι ως γνωστόν ξεκίνησαν με αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα, είχαν μια σεζόν – μαρτύριο (δεν κατέβηκαν σε 2 αγώνες), αλλά κατάφεραν έστω και στο… παρά ένα λόγω κορωνοϊού, να μη χάσουν την κατηγορία! Οι κοκκινόμαυροι αποδεικνύονται εφτάψυχοι…

Αναμένεται η οριστική απόφαση για το πώς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα, αν και σε κάθε περίπτωση δεν υποβιβάζεται κανένας! Είτε αποφασιστεί η δημιουργία δύο ομίλων στη Super League 2, είτε παραμείνει ένας όμιλος, δε θα υπάρξουν υποβιβασμοί.

Ο μοναδικός τρόπος να δημιουργηθεί ζήτημα μη συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει να κάνει με εξωαγωνιστικό θέμα, αν και είναι γνωστό ότι ο κανονισμός αδειοδότησης δεν προβλέπει υποβιβασμό, αλλά αφαίρεση βαθμών.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Απόλλωνα είναι και πώς θα παρουσιαστεί στο επόμενο πρωτάθλημα, καθώς οι οφειλές σε παλιούς παίκτες είναι πολλές, και δεν αντέχεται από κανέναν μια αντιστοιχη σεζόν-μαρτυριο, όπως ήταν η φετινή. (Πηγή:Metrosport.gr)